Özel Erdoğan'a 'sürtük' 'çürük' ve 'terörist' sözleri için özür çağrısında

Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dilruba sebebiyle özür çağrısına cevap verdi. Dilruba'nın kırdığı kim var ise özür dileyen Özel, Erdoğan'ın geçmişte CHP'li seçmene söylediği sürtük, çürük ve terörist gibi sözleri sebebiyle 'özür dile' çağrısında bulunmuş oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sokak röportajı nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu'nun İzmir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında CHP tarafından ağırlanmasına tepki gösterdi. Erdoğan, Özgür Özel'i Dilruba'nın sözlerini sahiplenmekle suçlayarak özür dilemesi gerektiğini belirtti. Özgür Özel ise Erdoğan'a yanıt vererek, Dilruba'nın sözlerini sahiplenmediğini, ancak genç bir kadının ifade özgürlüğünün ihlal edilerek hapse atılmasına tepki gösterdiğini ifade etti.

"SIRA SENDE O SÖZLER İÇİN ÖZÜR DİLE"

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çevresindekilerin etkisiyle normalleşme sürecinden vazgeçip kutuplaştırıcı bir tutum benimsediğini belirtti. Özel, siyasetçilerin ağır eleştirilerle karşılaşması gerektiğini ifade ederken, AKP'li seçmenlerin Dilruba Kayserilioğlu'nun sözlerinden rahatsız olmuş olabileceğini, bu nedenle Dilruba adına özür dilediğini belirtti. Ayrıca, Erdoğan'ın CHP'li seçmene yönelik "çürük, sürtük" ve "terörist" gibi ifadelerini hatırlatarak, bu sözler için özür dilemesini talep etti. Özel, Erdoğan'ın geçmişteki sözleri nedeniyle özür dilemesinin önemli bir adım olacağını vurguladı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.