Özel halk otobüsünde bıçaklayarak öldürmüştü: cinayetin detayları ortaya çıktı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, özel halk otobüsünde bıçaklanarak öldürülen Enes Yiğit Toraman'ın katil zanlısı, maktulün eşinin dayısı Volkan A. çıktı. Olay, husumet nedeniyle gerçekleşti. Volkan A., kısa sürede yakalanarak adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, özel halk otobüsünde bıçaklanarak öldürülen Enes Yiğit Toraman'ın katil zanlısının, maktulün eşinin dayısı olan 39 yaşındaki Volkan A. olduğu belirlendi. Volkan A., adliyeye sevk edildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Karamürsel ilçesinin 4 Temmuz Mahallesi'nde meydana geldi. Enes Yiğit Toraman (29), Karamürsel Otogarı'ndan evine gitmek için bindiği otobüste, eşinin dayısı Volkan A. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Toraman, araçta kanlar içinde kaldı ve ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak kurtarılamadı.

Polis, olayı araştırmak için harekete geçerken, Volkan A. kısa sürede Gölcük ilçesinde yakalandı. Yapılan soruşturmada, Volkan A.'nın yeğeninin Enes Yiğit Toraman ile kaçarak evlendiği ve bu nedenle aralarında bir husumet bulunduğu öğrenildi. Olaydan bir gün önce Volkan A. ile Toraman'ın telefonla tartıştığı tespit edildi. Volkan A.'nın, Toraman'ı takip ederek aynı otobüse bindiği belirlendi.

Zanlı, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan işlemlerin ardından Karamürsel Adliyesi'ne sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.