Özel ‘küfeyi’ sırtına alarak Erdoğan’a seslendi: "Sen bu milletin sırtında yüksün!"

Özgür Özel Mudanya’da yaptığı konuşmasında yanına getirilen küfeyi sırtlayarak Erdoğan’a seslendi. Özel, “Eğer taşıyamıyorsan bırak küfeyi. Milletin sırtından in. Sen bu milletin sırtında yüksün” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Mudanya'da düzenlenen halk buluşmasında yaptığı konuşmada dikkat çekici bir an yaşandı. Özgür Özel, sahneye getirilen bir küfeyi sırtına alarak, Ak Parti'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenmiş bulundu. Özgür Özel’in yaptığı konuşmada, küfeyi taşıması, hükümete yönelik eleştirilerini ve halkın sıkıntılarını sembolize eden güçlü bir simge olarak kullanıldı.

"EMEKLİLERİ BİZ AYAĞA KALDIRACAĞIZ. SÖZ VERİYORUZ!"

Sahneye getirilen küfeyi sırtına alan Özel, Erdoğan’a seslendi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'im sözleri şu şekilde:

"Ben emekliyi aslan gibi taşırım. Asgari ücretliyi taşırız biz. biz bu milleti taşırız. Eğer taşıyamıyorsan bırak küfeyi. Milletin sırtından in. sen bu milletin sırtında yüksün. Taşıyamayanlar bırakacak taşıyanlar gelecek. Getir sandığı küfeyi biz taşıyacağız. Emeklileri biz ayağa kaldıracağız. Söz veriyoruz."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.