Özel Reyap Hastanesi Kapatıldı! Hastalar Yeni Hastanelere Sevk Edildi!

Sağlık Bakanlığı, bazı bebeklerin yoğun bakım ünitesinde yaşanan ölümleri nedeniyle Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki Özel Reyap Hastanesi'nin ruhsatını iptal etti.

ağlık Bakanlığı, bazı bebeklerin yoğun bakım ünitesinde yaşanan ölümleri nedeniyle Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki Özel Reyap Hastanesi'nin ruhsatını iptal etti. Hastanenin kapısına asılan "Hastanemiz kapalıdır" yazısıyla birlikte hastalar taburcu edildi.

BEBEKLER DEVLET HASTANESİ'NE NAKLEDİLDİ

Hastanede yaşanan trajik olayların ardından, bebeklerin ölümüne neden olan ve haksız kazanç elde eden hastanelerin ruhsatları iptal edilerek soruşturma başlatıldı. Sağlık Bakanlığı, bu süreçteki bebek acil hastalarını, önceden anlaşılan özel hastanelerin yeni doğan ünitelerine sevk etti. Ruhsatı iptal edilen Özel Reyap Hastanesi'nde yer alan yeni doğan ünitesindeki 8 bebek, Çorlu Devlet Hastanesi ve çevredeki diğer özel hastanelere nakledildi.

HASTANE KAPATILDI, ÇALIŞANLAR ŞAŞIRDI

Hastanenin kapısına asılan "Hastanemiz kapalıdır" yazısı, 480 çalışanın bulunduğu hastanede büyük bir şok yarattı. Hastaların nakil sürecinin tamamlanmasıyla birlikte, hastane yetkilileri için belirsizlikler başladı. Özel Reyap Hastanesi'nin ruhsat iptali ve yaşanan bu süreç, sağlık sektöründe derin etkiler yaratması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.