Özel üniversiteye gitme hayali mahvoldu! Yüzde 228 zam: İşte okul okul zam oranları

Bu günlerde zamlarla sıkça karşılaşan vatandaşlar, bu defa özel üniversitelere yapılan zam oranlarıyla büyük bir şaşkınlık yaşadı. Özellikle üniversite tercih dönemi içinde olan öğrenciler ve veliler, bu zamların etkisiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci, tercih dönemine girdi. Bu süreçte özel okul tercih etmeyi düşünen veliler ve öğrenciler, özel okulların zamları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Bazı özel üniversitelerdeki yüksek zam oranları, velilerin çocuklarını özel okullara gönderme planlarını neredeyse imkansız hale getirdi. İşte bazı özel üniversitelere yapılan zam oranları...

ÖZEL ÜNİVERSİTELERE DUDAK UÇUKLATAN ZAM!

Zam Haber'in sosyal medya hesabında paylaşılan bir habere göre, özel üniversitelere yapılan zam oranları dikkat çekici bir şekilde yükseldi. Bu durum, özellikle tercih dönemindeki öğrenciler ile halihazırda özel üniversitede okuyan öğrenciler için büyük bir endişe kaynağı oldu. Zam oranlarının yüzde 100'ün üzerinde olması, hem özel üniversite tercih etmeyi düşünenlerin hem de çocuklarını özel üniversitede okutanların karşısına önemli bir engel çıkarabilir.

İşte bazı özel üniversitelere gelen zamlar:

Fenerbahçe Üniversitesi %228
Biruni Üniversitesi %100
Kültür Üniversitesi %180
Başkent Üniversitesi %138

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.