Özel'den açıklama: "Seçimden başka çare yok!"

CHP lideri Özgür Özel, katıldığı televizyon yayınında ekonomiyle ilgili değerlendirme yaparak, halkın sesinin duyulmaması durumunda seçim dışında başka bir çarenin olmadığını ifade etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Habertürk'te darbe girişimi ve erken seçim tartışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Özgür Özel, Meclis'in halkın iradesini temsil ettiğini ve bu irade dışında hiçbir şeyin geçerli olmaması gerektiğini vurguladı. Ayrıca Özel, Kamer Genç'in FETÖ hakkında Meclis kürsüsünden yaptığı açıklamayı yeniden hatırlatarak, "Rahmetli Kamer Genç, 'bunlar bir gün başınıza bela olur' demişti. O günlerde devletin elindeki istihbarata göre bunlar bir darbeye kalkışabilirler bilgisi vardı. 33 bin subay vardı, 11 bini FETÖ'cülükten ordudan atıldı. 100 kurmay subaydan 84'ü terör örgütü ile iltisaklı ve irtibatlıydı," ifadelerini kullandı. 

"SEÇİMDEN BAŞKA ÇARE YOK"

Özgür Özel, katıldığı yayında halkın talebi doğrultusunda erken seçim olabileceğini belirtti. Ayrıca, yerel seçimlerden bu yana devam eden ekonomi politikalarının ülkenin kötü yönetildiğini gösterdiğini ifade etti. Özel, erken seçim tartışmalarıyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Halk isterse erken seçim olur demiştim. Maalesef yerel seçimlerden bugüne yürütülen ekonomi politikası ülkenin kötü yönetildiğini gösteriyor. Milletin talebini görüyorum. Bu kadar büyük bir kriz içerisinde, bu kitlelerin sesi duyulmazsa seçimden başka bir çare yok."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.