Özel’den Akşener’e cevap: "Canı sağ olsun, ablamdır"

Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in CHP’nin Balıkesir’deki mitinginde açılan afişle ilgili söyledikleri ile alakalı konuştu. Özel, Abla diyeceğim fakat dün ‘Abla mabla demeyin’ demiş. Cevabım iki kelime. Canı sağ olsun, ablamdır. Eski dosttan düşman olur mu?" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Turgutlu ilçesinin Koza Pazarı Meydanı'nda halkla bir araya geldi.

Özel, seçimlere az bir süre kaldığını belirterek, bu nedenle tekrar oraya gelerek insanlarla selamlaşmayı ve hasret gidermeyi amaçladığını ifade etti.

ÖZEL'DEN AKŞENER’E CEVAP GELDİ

Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP'nin Balıkesir'deki mitinginde sergilenen afişle ilgili açıklamalarına dair, medyanın kendisinden bir yanıt alabilmek için sıraya girdiğini ifade etti.

Muhalefete, muhalefet etmediğini belirten Özgür Özel, "Muhalefet liderlerine hakaret etmedim. Abla diyeceğim fakat dün ‘Abla mabla demeyin’ demiş. İstedikleri kadar germeye çalışsınlar fakat eski dosttan düşman olmaz. Atatürkçü ve yurtsever insanlar birbirine kötülük yapmaz, birbirine çelme takmaz. Biz gönlünde gözünde güneş olan herkesi çok seviyoruz, biz biriz, beraberiz. İyi insanlar, sosyal demokratlar, yalandan dolandan bıkanlar birleşirse birleşe birleşe kazanacağız. Cevabım iki kelime. Canı sağ olsun, ablamdır. Eski dosttan düşman olur mu?," ifadelerini kullandı.

Özel, "Dün beraber olduğun kişilere bugün küfretmek bize yakışmaz. Karşımızdaki ittifak korku ittifakıdır. Bizim ittifakımız Türkiye ittifakıdır. Bizim ittifakımız gücünü milletimizden, renklerini bayrağımızdan alır" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.