Özel'den canlı yayında 'Son dakika ittifakı olur mu?' sorusuna cevap

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, "Benim muhalefete muhalefet etme gibi bir gayem yok, partiler arası bir anlaşma olmaz fakat seçmenin sandıkta bir vicdan ittifak olur. Yani seçmen göz göre göre AKP kazanacağına, burada kim doğruysa ben onu yapacağım diyebilir," ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV ekranlarında Seda Selek'in sunmuş olduğu 'Seçim Özel' programında seçim gündemine ilişkin bazı açıklamalarda bulunmuş oldu.

Türkiye'nin gündemi, 31 Mart Seçimlerine doğru giderek daha fazla siyasete odaklanıyor. CHP lideri Özgür Özel, Malatya, Giresun ve Kilis'e vurgu yaparak, "Oraları biz kazanacağız" şeklinde konuştu.

Eskişehir'de makasın açıldığının altını çizen Özgür Özel, "Ben 3 kere gittim, en önem verdiğim yerlerden biri ve Yılmaz hoca 54 yaşında bir Cumhuriyet kadını olarak inanılmaz bir oy alarak devam edeceğiz," sözlerini söyledi.

'SON DAKİKA İTTİFAKLARI OLUR MU?' SORUSUNA CEVAP

"3 Mart'a kadar her şey olur fakat 3 Mart'tan sonra bu çok zor. Benim muhalefete muhalefet etme gibi bir gayem yok, partiler arası bir anlaşma olmaz fakat seçmenin sandıkta bir vicdan ittifak olur. Yani seçmen göz göre göre AKP kazanacağına, burada kim doğruysa ben onu yapacağım diyebilir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel, Erdoğan'a Sunduğu Dosyayı Açıkladı!
Adalet Bakanı Tunç: “Şu anda cezaevlerinde 65 bin 986 öğrenci var"
Atanamayan öğretmenler için 18 Mayıs günü Saraçhane'ye!
"Devlet yönetme adabına sığmaz"
Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in Sırbistan Ziyareti: Diplomatik Hamle ve Tarihi Hatırlatma