Özel'den dikkat çeken video: "Bu zaferi CHP'nin zaferi olarak görürsek, gaflete düşeriz"

Özel, "Bu zaferi tek başımıza biz kazanmadık. Bunu, partinin bir zaferi, atılan her oyu CHP'nin oyu olarak görürsek, büyük yol yürüyüşümüzde büyük bir gaflete düşeriz," dedi. Özel, bugün yayınladığı video ile sözlerine yeniden vurgu yaptı

1977'den beri ilk kez partisini birinci parti olarak çıkaran CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Genel Merkez önünde toplanan partililere zafer konuşmasında, Türkiye'deki tüm demokrat kesimleri başarıya ortak etti. Özel, "Bu zaferi tek başımıza biz kazanmadık. Bunu, partinin bir zaferi, atılan her oyu CHP'nin oyu olarak görürsek, büyük yol yürüyüşümüzde büyük bir gaflete düşeriz," dedi. Özel, "Bu seçimin kaybedeni yok" ifadelerini kullandı. Özgür Özel, bugün yayınladığı video ile sözlerine yeniden vurgu yaptı.

Özel, sosyal medya hesabından paylaşmış olduğu 1,5 dakikalık videoda şu sözleri söylüyor:

"Bu zaferi tek başımıza biz kazanmadık. Bunu, partinin bir zaferi, atılan her oyu CHP'nin oyu olarak görürsek, büyük yol yürüyüşümüzde büyük bir gaflete düşeriz. Çağrı yaptık, meydanlarda açık açık konuştuk; biz, milliyetçi demokratlardan, muhafazakar demokratlardan, Kürt demokratlardan, Türkiye'nin vatanına, milletine bağlı tüm demokratlarından destek istedik. O desteği veren tüm demokratlara teşekkür ediyorum. Bu seçimin kaybedeni yok. Biz yarından itibaren tüm Türkiye'de bizlere oy veren herkesi memnun etmek için kimseyi pişman etmemek, kimseyi üzmemek üzere tüm belediye başkanlarımız, arı gibi çalışacaklar. Mansur Yavaş gibi çalışacaklar. Ekrem İmamoğlu gibi çalışacaklar. Türkiye ittifakı kazandı, Türkiye kazandı."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özel: "Bu sefer bu işi yarım bırakmayacağız, Atatürk’ün vasiyeti yerine getirilecek"
Özel: "Buraya partimizi iktidar yapmış olarak geleceğiz"
Jake Sullivan: Suudi Arabistan ve İsrail Ziyaretleri
"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı