Özel'den Erdoğan'a 'dipsiz kuyu' cevabı geldi!

Erdoğan, partisinin Aksaray mitinginde enflasyonla ilgili itirafta bulunarak, enflasyonu "dipsiz kuyu" olarak nitelendirmişti. Erdoğan, "Ne kadar verirsek eriyip gidiyor" şeklinde konuşmuştu. CHP lideri Özgür Özel, Erdoğan'ın bu sözlerine cevap verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Bigadiç halk buluşmasına katılmış bulundu.

Özel, Erdoğan'ın Aksaray mitinginde yaptığı konuşmaya yanıt verdi. Özgür Özel, "Cumhurbaşkanı maaşına kendi kendine zam yapıyorsun dipsiz kuyuya gitmiyor. Emekliye verince dipsiz kuyuya gidiyor. Yazıklar olsun," sözlerini söyledi.

CHP lideri Özel, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı'nın emeklilere ek gelir için su ve simit satma "önerisine" de tepki gösterdi.

Özel "Emekliler bekleyin, o MHP’li milletvekiline de size hakkınızı vermeyen AKP’ye de 31 Mart’ta 16 milyon emekli Hanya’yı da gösterecek Konya’yı da," ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Erdoğan, partisinin Aksaray mitinginde konuştu. Emeklilerle ilgili açıklamayı bir kez daha atlayan Erdoğan, enflasyon için "dipsiz kuyu" benzetmesinde bulundu.

Erdoğan, "Enflasyon ortamında ne verirsek verelim dipsiz kuyu misali eriyip gidiyor. Alım gücündeki düşüşü telafi için adımlar atıyoruz. Öncelik enflasyonu düşürmek. Yılın ikinci yarısından itibaren enflasyonun düşmeye başlamasıyla elimiz rahatlayacak. Enflasyonu kontrol altına almamız gerekiyor. Bunu başaracak programa sahibiz," demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Merkezin gözü belediyelerde: CHP Genel Merkezi, belediyelerin harcamalarını izleyecek
Taviz yok, geri almayanın gözünün yaşına bakmam
El sıkışmayan parti liderleri olmaz
Dervişoğlu'ndan 'iktidar yolculuğu' mesajı: "İdeallerimize kesinlikle ulaşacağız"
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Macaristan'a yapılan ilk resmi ziyarette bulundu