Özel'den sert 'Furkan Apartmanı' tepkisi!

Gaziantep'te 51 kişinin hayatını kaybettiği Furkan Apartmanı davasında 3 sanığa verilen beraat kararının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu kararın herkesi üzdüğünü belirtti.

Gaziantep'te 51 kişinin hayatını kaybettiği Furkan Apartmanı davasında 3 sanığa verilen beraat kararının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu kararın herkesi üzdüğünü belirtti. Özel, Furkan Apartmanı davası ve diğer tüm deprem davalarında ailelerin yanında olup hukukun gereğini talep etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Özel'in paylaşımı şu şekilde:

"Gaziantep'te 51 kişinin yaşamını yitirdiği Furkan Apartmanı davasında 3 sanığa verilen beraat kararı hepimizi derinden üzmüştür. Adalet tecelli edene kadar Furkan Apartmanı davasında ve diğer tüm deprem davalarında ailelerin yanında hukuku talep etmeye devam edeceğiz."

Gaziantep'te 51 kişinin yaşamını yitirdiği Furkan Apartmanı davasında 3 sanığa verilen beraat kararı hepimizi derinden üzmüştür.

Adalet tecelli edene kadar Furkan Apartmanı davasında ve diğer tüm deprem davalarında ailelerin yanında hukuku talep etmeye devam edeceğiz.

— Özgür Özel (@eczozgurozel) July 19, 2024

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.