Özge Özpirinçci'nin doğumdan dal gibi kalma sırrı bu diyet yöntemiymiş!

2 yıl önce kızı Mercan'ı dünyaya getiren Özge Özpirinçci, hamileyken aldığı kiloları hızla vererek doğumdan önceki halinden daha fit bir görünüme kavuştu. İşte Özge Özpirinçci'nin zayıflama diyeti...

 

Demet Akbağ, Necip Memili, ve Metin Akdülger'in başrollerini paylaştığı 'Sandık Kokusu' dizisi, Show TV kanalında yayınlanmaktadır. 2019 yılında bir televizyon programına konuk olan Özge Özpirinçci, bu programda sağlıklı yaşam ve kilo kontrolüyle ilgili sırlarını ilk kez paylaşmıştı.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ NASIL ZAYIFLADI?

37 yaşındaki oyuncu, şu şekilde ipuçları vermişti:

"Oruç diyeti yapıyorum. Günde iki öğün besleniyorum. Aralarda aç kalıyorum. Su, çay, kahve içiyorum. Keçi ya da manda yoğurdu yiyorum. Balık ağırlıklı besleniyorum. Kuruyemiş hastasıyım. 2 gün sağlıksız beslendiysem, 5 gün yediklerime dikkat ediyorum. Olay bu kadar basit.

Vegan olma yolunda ilerliyorum. Eti hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum. Şu aralar kinoaya sardım. Her gün kinoa tüketiyorum. Protein bakımından etle aynı. Ayrıca çorbayı çok seviyorum. Pilates ve yürüyüş yapıyorum. Sahilde Bostancı'dan Fenerbahçe'ye kadar yürüyorum.

İnek ürünlerini hayatımdan çıkardım. Süt ürünlerini tamamen hayatımdan çıkarmak istiyorum. 2 yıl yalnız balık yedim, bağışıklığım çöktü. Şimdi haftada 1, 10 günde bir et tüketmek zorundayım."

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ 5-2 ARALIKLI ORUÇ DİYETİ NEDİR?

5-2 aralıklı oruç diyeti, temel olarak haftanın büyük bölümünde normal beslenmeye odaklanan bir planı içerir. Bu yaklaşımda, birey haftanın 5 gününde vücuduna gerekli besinleri sağlayarak enerji seviyelerini en üst düzeyde tutmayı hedefler. Haftanın bu günlerinde sağlıklı ve normal bir şekilde beslenme ön plandadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Uzman isim uyardı: Her gün bu aktiviteyi yapın kalp krizi geçirmeyin!
10 Mayıs 2024 Günlük burç yorumları
Kişilik testi: Zor kararlar vermede ne kadar iyisiniz?
Gram altında yükseliş: Altın piyasasında Eylül öngörüsü! Uzmanlar ne diyor?
Çocuklu anneler dikkat: Zamlı Mayıs ayı destek ödemesinin tarihi belli oldu!