Özge Ulusoy'un yıllara meydan okuyan değişimi

Geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıyan Özge Ulusoy, eski halleriyle yeniden gündeme gelmiş ve çoğu kişi ünlü mankenin estetik yaptırdığını iddia etmişti.

Bugüne kadar yaptığı her açıklamasında estetik iddialarını yalanlayan Ulusoy, son derece çarpıcı bir açıklamada bulundu. Ünlü oyuncunun açıklaması ise sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edildi.

Giyim tarzıyla oldukça sık konuşulan Özge Ulusoy, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Ünlü sunucunun tercih ettiği siyah deri pantolonu ve beyaz çizmesi takipçilerinden tam not aldı. Bunun yanı sıra ünlü oyuncu 18 yıllık değişimiyle ilgili sevenleri üzerinde şaşkınlık etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu.

Güzelliği, başarısı ve tarzıyla gündemde sık sık yer alan Özge Ulusoy, geçtiğimiz günlerde eski fotoğraflarıyla gündeme gelmişti. Ünlü oyuncunun fotoğraflarını görenler ise estetik olduğunu iddia etmişti. Ulusoy’un devrim niteliğindeki değişimi dikkatlerden kaçmazken, açıklaması okların hedefine alındı. Söz konusu açıklamayla beraber Özge Ulusoy hem düşündürdü hem de cevap niteliğinde bir açıklama yaptı.

"Her kadın bu dokunuşları hak eder!"

2003 senesinde Miss Turkey’de elde ettiği ikincilikle adını duyuran ve ününe ün katan Özge Ulusoy, o dönemden sonra kariyer basamaklarını hızlı adımlarla tırmanmıştı. Bunun yanı sıra eski fotoğraflarıyla gündemde yankı uyandıran ünlü manken konu hakkında, “Aşırı güzel olmamış m? Bu konu için danışmanlık hizmeti vermeyi düşünüyorum. Güzellik sırlarıyla alakalı olan bir ofis bile açabilirim. Şaka bir yana da her kadın bu dokunuşları hak eder!” sözlerini dile getirdi.

Bugüne kadar estetik yaptırdığı iddialarını hep reddeden Özge Ulusoy, 18 yıllık değişimine, “Çok güzel olmamış mı?” sorusunu sorunca herkes şaşkına döndü. Milyonlarca kişi ünlü mankenin bu açıklamasından hiçbir şey anlamadığını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!
Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az