Özgür Demirtaş kendisine "Hoca kılıklı" diyen Nebati'yi cevap verdiğine bin pişman etti!

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür Demirtaş arasında sosyal medya platformu üzerinden sert bir diyalog yaşandı.

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Prof. Dr. Özgür Demirtaş arasında sosyal medya üzerinden yaşanan polemik gündemi sallıyor.

Nebati'den Sert Yanıt: "Alçakça Yalan Söyleyen Hoca Kılıklı İnsanlar"

Nureddin Nebati, Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın kendisi hakkındaki sözlerini alıntılayarak, "Ahlaksız müfteri troller insanlar gördüm. Ama böyle alçakça yalan söyleyen hoca kılıklı insanları görmek midemi bulandırıyor" ifadelerini kullandı. Nebati, haberin yalan olduğunu belirterek Demirtaş'a sert bir şekilde karşılık verdi.

Demirtaş'tan İkinci Açıklama: "Ben mi Faizi İndirdim?"

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Nebati'nin yanıtını alıntılayarak, "Ben mi haberi yapmışım? Ben bu tarz şeyleri söylediğinizi yazan haberi okuduğum zaman yazdım yazdıklarımı" dedi. Ayrıca faiz indirme kararıyla ilgili olarak, "Eğer böyle bir şey söylemediğinizi söylüyorsanız ben de yazdıklarımı siliyorum. Ben samimi olarak izlediğiniz ekonomi politikasının ülkeye ağır tahribat verdiğine inanıyorum" açıklamasını yaptı.

Tartışma Devam Ediyor: "Keşke Yapılmasaydı"

Demirtaş, ekonomi politikalarını eleştirerek, "Bakın bugün eğer hem Faizler, hem Dolar, hem Enflasyon aynı anda arttı ise Naci Ağbal sonrası yapılan politikalar sebebi ile arttı. Keşke yapılmasaydı" şeklindeki görüşünü dile getirdi. Tartışma sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Devlet, ticarethane değildir
Öğretmenlere yönelik fiillerde cezalar yarı oranında artırılacak
"Daha kaç kişiyi öldürmesi gerekiyor?"
Azerbaycan ve Ermenistan Dışişleri Bakanları, Kazakistan'da buluştu
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın BAE Ziyareti: İş Birliğinde Yeni Adımlar