Özgür Demirtaş'tan Instagram kazancı açıklaması: "Bu da sana bu akşam dert olsun"

Ekonomist Özgür Demirtaş, Instagram'a getirilen erişim engeline tepki gösterdi. X platformu üstünden bu durumu eleştiren Demirtaş, bir takipçisinin uygulamadan ne kadar kazandığını sorması üzerine yanıt verdi.

Türkiye'de popüler sosyal medya platformu Instagram, geçtiğimiz cuma günü erişime kapatıldı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından alınan bu kararın ardından Instagram'ın ne zaman tekrar aktif olacağı henüz belirlenmedi. Bu durum, Özgür Demirtaş da dahil olmak üzere birçok kişinin tepkisini çekti.

"Instagram engeli ne zaman kalkacak? Instagram erişimi ne zaman açılacak?" gibi sorular henüz yanıt bulmazken, Demirtaş da konuya dair peş peşe tepkiler paylaştı.

Duruma isyan eden Demirtaş "Gerekiyorsa TEK BAŞIMA muhalefet yaparım Instagram'ı açtırırım," ifadelerini kullandı.

Ayrıca ünlü ekonomist, "Instagram'ı kapatmanın Filistin’e her hangi bir yararı var mı? YOK. Türkiye’ye bir yararı var mı? YOK. Türkiye ekonomisine bir zararı var mı? VAR VAR VAR VAR VAR VAR VAR... Allah aşkına biraz akıl biraz fikir. Lütfen biraz akıl biraz fikir," dedi.

Bunun üzerine Özgür Demirtaş'ın Instagram'dan bir kazanç elde edip etmediği merak edildi ve bir takipçi bu yönde bir soru sordu.

Soruyu soran takipçisine sinirlenen Demirtaş ise "Instagram üzerinden 1 Türk Lirası kazancım yok. Bu da sana bu akşam DERT olsun…" cevabını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.