Özgür Özel: "3 ayda bir memnuniyet anketi yapacağız"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kütahya ziyareti sırasında belediyelerdeki başarılı projelerin ortaklaştırılması ve tek tipleştirilmesi için çaba sarf edeceklerini açıkladı. Ayrıca, seçilen belediye başkanları için 3 ayda bir memnuniyet anketi yapacaklarını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kütahya'ya yapmış olduğu ziyaret kapsamında sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir otelde bir araya geldi. Özel, Kütahya'nın hak ettiği hizmetleri alabilmesi ve gelişmişlik noktasına ulaşabilmesi için ortak bir siyasi iradenin oluşturulması gerektiğini vurguladı.

CHP'nin belediyelerinde başarılı projelerin ortaklaştırılması ve tek tipleştirilmesi konusunda çaba sarf ettiklerini belirten Özel, seçilen başkanlara yönelik 3 ayda bir memnuniyet anketi yaparak başarı karnesi oluşturacaklarını açıkladı. Özel, özellikle sosyal kartların dağıtımı ve düşük gelir seviyesindeki ailelere dijital kartlar aracılığıyla yapılan sosyal yardımların şehrin kasaplarından alınması gibi başarılı uygulamalara dikkat çekti.

Özel, "Örneğin sosyal kartların verilmesi, son dönemlerde CHP’li belediyelerin yaptığı düşük gelir seviyesindeki ailelere sosyal yardımların dijital kartlar üstünden yapılması, esnaf ile şehrin birleştirilerek sosyal kartların içine yapılacak kırmızı et yardımının şehrin kasaplarından alınması gibi çok başarılı uygulamalarımız var." dedi.

Özgür Özel, CHP'nin başarılı projelerinin tek tipleştirilmesi için çaba göstereceklerini vurguladı. Özel, seçilmiş belediye başkanlarına ve meclis üyelerine eğitim seti verilmesi ve performanslarının objektif kriterlerle ölçülmesi amacıyla 3 ayda bir memnuniyet anketlerinin yapılacağını belirtti.

Özel, "Halk kart üzerinden, bunun yanında hem seçilmiş başkanlarımıza, seçilmiş belediye meclis üyelerimize hatta onların yönettikleri belediyelerde diğer partilerden olan belediye meclis üyelerine de bir eğitim setinin verilmesi ve süreç içinde belediye başkanlarımızın ortaya koydukları performansın objektif kriterlerle ölçülmesi, tek tip bir anketle, başkanlarımızın kendine, örgütüne ve şehrine başarı karnesini gösteren 3 ayda bir memnuniyet anketlerinin paylaşılması gibi önemli bir çabanın içerisindeyiz." ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Türkiye Haberleri

B sınıfı ehliyeti olanlara İŞKUR’dan 25 Bin TL maaş müjdesi
2024 Arefe günü ne zaman?
9. Yargı Paketi ne zaman yürürlüğe girecek?
İzmit'te Alkol Etkisiyle Düşen Şahıs, "Tansiyonum Var" Diyerek Yardım İstedi
Bodrum'da Zeytin Çiçeği Festivali Coşkusu Başladı!