Özgür Özel "31 Mart’ta muhalefetten istifa ettik"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmit Belediyesi'nin Kent Lokantası açılışında, CHP'li belediyelerin halk lokantalarını yaygınlaştırarak sosyal hizmet sunumunda öncü olduğunu belirtti. AK Parti'li belediyelerin de bu uygulamayı taklit etmek zorunda kaldığını vurguladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmit Belediyesi'nin Mehmet Ali Paşa Mahallesi'nde hizmete sunduğu ikinci Kent Lokantası'nın açılışında konuştu. Özel, CHP'li belediyelerin standart belediyecilik hizmetlerinde öncü olduğunu belirterek, şehir lokantalarının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun projesi olarak başladığını hatırlattı. Bu uygulamanın halk tarafından takdir gördüğünü ve diğer belediyeler tarafından da benimsenerek yaygınlaştırıldığını ifade etti.

Özel, İzmit'te açılan lokantanın CHP'li belediyelerin hayata geçirdiği 45. kent lokantası olduğunu ve CHP'li belediyelerin bu projeyi devam ettireceğini vurguladı. Ayrıca, AK Parti'li belediyelerin halkın "CHP yapıyor, siz neden yapmıyorsunuz?" eleştirilerine dayanamayarak benzer hizmetler sunmak zorunda kaldığını söyledi. Özel, mevcut ekonomik koşullar altında vatandaşların uygun fiyatlarla yemek yeme ihtiyacının önemine dikkat çekti.

Konuşmasında CHP'nin muhalefet rolünü bıraktığını ve iktidar partisi olarak hareket ettiklerini belirten Özel, "31 Mart'ta muhalefetten istifa ettik. Milletimize 'Biz muhalefetten bıktık, siz de iktidardan bıktınız. Gelin bu düzeni değiştirelim' dedik," dedi. CHP'nin büyük bir öngörü ve ferasetle gelecek seçimlerde Türkiye'nin iktidar partisi olacağını ve mevcut sorunlara çözümler sunacaklarını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.