Özgür Özel açıkladı: Saçlarını boyatıp boyatmadığı tartışmalarına son noktayı koydu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hürriyet Gazetesi'ne verdiği röportajda seçim süreci ve kişisel konular hakkında açıklamalarda bulundu. Özel, saçlarını boyatmadığını, sadece kestirdiğini ve sağlık sorunları nedeniyle bazı fotoğraflarda farklı görünebileceğini belirtti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçim sonrası gelen meraklı soruları yanıtladı ve Hürriyet Gazetesi'nden Zeynep Bilgehan'a konuştu. Özel, genel başkanlık sürecini ve seçim döneminin gelişimini detaylı bir şekilde aktardı. "Değişim yürüyüşümüzde önce bir kişiydim. Sonra üç olduk, sonra yedi…" diyen Özel, bu sürecin nasıl ilerlediğini anlattı. "Bir gün 7 milyon olacağız, bugün bizimle olmayanlar bizlere katılacak" diyerek umutlarını dile getirdi.

CHP Genel Başkanı, birinci parti olmanın keyifli ve aynı zamanda büyük bir sorumluluk gerektiren bir görev olduğunu belirtti. Özellikle, son dönemde yaşanan oy artışının, CHP'nin geniş kitlelere ulaşma yeteneğini gösterdiğini vurguladı. "Daha 10 ay önce beş parti yüzde 25 almışken şimdi yüzde 38 almak, sizin ikna ettiğiniz kesimlerin yalnız CHP'ye gönül verenler olmadığını gösteriyor" diyerek, partisinin geniş tabanlı desteğinden bahsetti.

"SAÇLARIMI BOYATMADIM, YALNIZ KESTİRDİM"

Özel'in saçlarını boyattığına dair çıkan iddialara yanıtı ise dikkat çekiciydi. Özel, saçlarını boyatmadığını, sadece kestirdiğini ve bazı fotoğraflarda saçlarının farklı görünmesinin sebebinin ise saçlarına uygulanan wax olduğunu açıkladı. Ayrıca, gözlerindeki sağlık sorunları nedeniyle bir senedir beklediği mercek ameliyatı olduğunu ve bu durumun da yüzünde bazı şişkinliklere neden olduğunu belirtti. Özel açıklamalarında, "Gözlerimle ilgili mercek ameliyatı da bir senedir bekliyordu. Bozukluk numarası çok fazla olduğundan akıllı lens takıldı. Onun için de kortizonlu damla damlatılıyor. Tüm bu kortizon yüzümde, gözümde ufak şişkinlikler oluşturdu. Saçlarımı boyatmadım, yalnız kestirdim. Kestirdiğim gün wax (saçları şekillendirmek ve istenilen biçimde kalmasını sağlamak için kullanılan bir ürün) sürüyorlar. Fotoğraf açılarından dolayı farklı çıkmış; kırlarım duruyor." ifadelerine yer verdi.

Bu açıklamalarıyla, Özgür Özel hem siyasi süreci hem de kişisel konuları ele alarak kamuoyunu bilgilendirdi. Özellikle, saçlarıyla ilgili çıkan dedikodulara net bir yanıt vermesi, medyanın ve halkın dikkatini çekti. Özel'in şeffaf ve açıklayıcı tutumu, siyasette ve kamuda şeffaflık ve güvenilirlik açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Covid-19'un yeni varyantı 'FLIRT' ciddi vakalarla çıktı!
Et Entegre Tesisi İşkence Skandalı: Suluova'da Büyük Tepki!
Didim'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Organizatör ve 37 Göçmen Yakalandı
Hemşire Selen'in şüpheli ölümüne ilişkin son görüntüleri ortaya çıktı
Arda Güler'den Sevgilisi İle Dikkat Çeken O Sosyal Medya Paylaşımı!