Özgür Özel: "Ahmet Akın ve Balıkesir’e borcumuz vardı. Helalleşme zamanı…"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş'ın Gebze ilçesindeki belediye başkan adaylığını destekleyeceklerini açıkladı. Özel, İstanbul ve İzmir'deki seçim yarışlarına ilişkin değerlendirme yaparak İstanbul'da İmamoğlu'nun rahat bir şekilde kazanacağını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş'ın belediye başkanı adaylığını destekleyeceklerini açıkladı. Özel, Balıkesir'de İYİ Parti'den bir jest beklediklerini ve Ahmet Akın için helalleşme zamanı olduğunu belirtti. Özel, "Ahmet Akın ve Balıkesir’e borcumuz vardı. Helalleşme zamanı… Bence sayın genel başkan bunu yapar." ifadelerini kullandı.

İSTANBUL VE İZMİR DEĞERLENDİRMESİ

İstanbul ve İzmir'deki seçim yarışlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özel, İstanbul'da İmamoğlu'nun çok önemli bir başarı elde edeceğini ve rahat bir şekilde kazanacağını ifade etti. İzmir için ise "CHP'nin amiral gemisi" yorumunu yaptı.

YEREL SEÇİM KARARI VE BELEDİYE BAŞKANLARININ MAL BİLDİRİMLERİ

1 Nisan sabahı CHP'den seçilen belediye başkanlarının malvarlıklarını belediye girişlerine asacaklarını duyuran Özel, bu adımın şeffaflık ve hesap verebilirlik açısından önemli olduğunu vurguladı. Bu adımın, partinin yerel yönetimlerde şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkelerine olan bağlılığını gösterdiğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

ÖSYM açıkladı: DGS başvuruları başladı!
Çöl tozu Türkiye'yi kaplayacak: Toz taşınımı ne zaman bitecek, kaç gün sürecek?
Fotokapan nedir ve ne için kullanılır? Fotokapan kullanım alanları
Türkiye'de İletişimi Etkileyebilecek Güneş Patlaması! Ulaştırma Bakanlığı'ndan Kritik Açıklama!
Kedi Kumu Siparişi Kavgası: Kargo Şubesinde Delik Paket Krizi!