Özgür Özel: "Bu darbe girişimine karşı direneceğiz"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, AYM'nin kararını "darbe girişimi" olarak nitelendirerek, TİP Hatay Milletvekili Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesine karşı direniş çağrısı yaptı.

Anayasa Mahkemesi'nin (AYM), Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Can Atalay hakkında iki kez ihlal kararı vermesi, milletvekilliğinin düşürülmesine yönelik tepkilere neden oldu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, AYM'nin kararını "darbe girişimi" olarak nitelendirerek, TİP Hatay Milletvekili Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesine karşı direniş çağrısı yaptı.

ÖZEL'DEN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DİRENİŞ ÇAĞRISI

Özgür Özel, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile şu ifadeleri kullandı: "Bu darbe girişimine karşı direneceğiz, mücadele edeceğiz. Bu mücadelede herkesi direnmeye, mücadeleye ve bu darbe girişimine karşı pozisyon almaya, tepki göstermeye davet ediyoruz!"

DİRENİŞE GEÇMEYE ÇAĞIRI YAPIYOR

TİP Hatay Milletvekili Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesine karşı tepkiler artarken, CHP lideri ve sosyal medya kullanıcıları, AYM kararına karşı birleşik bir direniş çağrısı yapıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ankara’da vekâletler çekişmesi
Silah kaçakçılarına 'Mercek-19' operasyonu
‘Masanızda benim fotoğrafım varmış
Diyanet'in öğle yemeğinde her gün et var
Meteorolojiden İstanbullulara kötü haver: 17 Mayıs 2024 İstanbul hava tahmini