Özgür Özel, CHP Programındaki Değişiklikler İçin Masa Toplantısında!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı çerçevesinde parti programındaki değişiklikler için düzenlenen masa toplantılarına katıldı. Detaylar haberimizde...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı çerçevesinde parti programında yapılacak değişiklikler için düzenlenen masa toplantılarına aktif katılım gösterdi.

Parti tüzüğündeki değişikliklerin ardından başlayan bu süreç, CHP’nin gelecek vizyonunu ve politikalarını yeniden şekillendirmeyi amaçlıyor.

Kurultayda, ‘Program Güncelleme Çalışmalarının Usulünün Belirlenmesi’ ve ‘Program Güncelleme Çalışmalarının Çerçevesinin Belirlenmesi’ başlıkları altında yuvarlak masa toplantıları gerçekleştirildi.

Bu toplantılar, parti programında yapılacak yeniliklerin ve düzenlemelerin temel esaslarını belirlemek üzere bir araya gelen çeşitli parti yetkilileri ve uzmanlar tarafından yürütüldü.

Toplantıların sonucunda elde edilen bulgular ve öneriler, CHP’nin parti programında yapılacak reformların temel taşlarını oluşturacak. Bu çalışmaların, partinin gelecekteki politikalarının belirlenmesinde ve toplumsal sorunlara çözüm üretme kapasitesinde önemli rol oynaması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.