Özgür Özel CHP'nin 101. yılında Anıtkabir'de bu sözleri kayıt etti!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin 101. kuruluş yıl dönümünde Anıtkabir’i ziyaret etti. Burada Atatürk’e yazdığı mektubu sunan Özel, Türkiye’nin ekonomik ve demokratik sorunlarına dikkat çekerek, CHP’nin kurucu değerlerine bağlı kalma ve milletin iradesine güvenme taahhüdünü yineledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin 101. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti. Bu ziyarette, Atatürk’e hitaben yazdığı anlamlı mektubu sunan Özel, CHP’nin kurucu değerlerine bağlı kalarak Türkiye Cumhuriyeti'ni ileriye taşıma taahhüdünü yineledi.

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin karşı karşıya bulunduğu ekonomik ve demokratik sorunlara dikkat çeken Özel, bu sorunları aşma konusundaki kararlılıklarını vurguladı. Partisinin kurucu ilkelerine bağlı kalacaklarını belirten Özel, laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti hedeflerinden sapmadan çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Mektubunda, Atatürk ve silah arkadaşlarına duyduğu minnettarlığı dile getiren Özel, ayrıca şehitleri ve demokrasi mücadelesinde hayatını kaybeden yurttaşları rahmet ve saygıyla andı. CHP’nin, Atatürk’ten aldığı ilhamla Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu felsefesine sadık kalmaya ve milletin iradesine güvenerek hareket etmeye devam edeceğini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.