Özgür Özel duyurdu|Narin’in ölümü ve 4 askerin şehit olması nedeniyle Şevval Sam konseri ertelendi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partinin 101'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında planlanan konserlerin, Diyarbakır'da Narin Güran'ın vefatı ve Tunceli'de 4 askerin şehit olması nedeniyle ertelendiğini açıkladı. Özel, sanatçı ile ortak karar alarak, başsağlığı diledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partinin 101'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde planlanan konserlerin, Narin Güran'ın vefatı ve 4 askerin şehit olması nedeniyle ertelendiğini duyurdu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partinin 101'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde daha önce planlanan konserlerin, Narin Güran'ın vefatı ve 4 askerin şehit olması nedeniyle ertelendiğini duyurdu.

Diyarbakır'da Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunması ve Tunceli'de 4 askerin kaza sonucu şehit olması sebebiyle CHP'nin kuruluş yıldönümüne yönelik etkinliklerin iptal edildiği açıklandı. Özgür Özel, X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şunları belirtti:

"Bugün Diyarbakır'da evladımız Narin'in hepimizi derinden üzen ölüm haberi ve Tunceli'de 4 askerimizin şehit olması nedeniyle, yarın Genel Merkezimizde düzenlenecek 101'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamındaki Şevval Sam konserini, değerli sanatçımız ile de görüşerek, ortak bir fikir birliğiyle ertelemeye karar verdik. Hepimizin başı sağ olsun."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.