Özgür Özel: "Emeklilerin cebinden her ay 5,5 çeyrek altın çalınıyor"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'da bir metro hattının açılışında İBB'nin icraatlarını ve seçim öncesi vaatlerini vurgulayarak, ekonomik zorluklar ve öğretmen atamaları konularına da değindi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'da Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu'nun 1'inci etabının açılışında konuştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) son beş yılda gerçekleştirdiği icraatlara atıfta bulunan Özel, İmamoğlu'nun seçilmesi durumunda bu çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

Özel, konuşmasında partisinin adaylarının hizmet etme ve çalışma amacıyla seçildiğini belirtti. "İstanbul'da yeni bir hikayemiz var" diyerek sözlerine devam eden Özel, CHP'nin hizmet odaklı bir yaklaşım benimsediğini vurguladı.

Ülkenin karşı karşıya olduğu ekonomik zorluklara da değinen Özel, emekli aylıkları konusundaki endişelerini dile getirdi. "Emeklilerin cebinden her ay 5,5 çeyrek altın çalınıyor" diyerek bu duruma dikkat çekti.

Özel, konuyla ilgili olarak, "Emekli, herkese para bulup emekliye para bulamayan Recep Tayyip Erdoğan'a 31 Mart'ta sesini duyuracak" şeklinde konuştu.

Ayrıca, öğretmen atamalarına da değinen Özel, Türkiye'deki öğretmenlik geleneğine dikkat çekti. Öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaparak, atanamayan öğretmenlerin durumuna dikkat çekti ve hükümeti eleştirdi.

Öğretmenlik mesleğinin 180 yıllık bir geçmişi olduğunu hatırlatan Özel, atanamayan öğretmenlerin varlığına dikkat çekti ve bu durumun hükümetin politikalarından kaynaklandığını savundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Uzman isim kötü haberi verdi: Türkiye artık suyu olmayan bir ülke!
Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken açıklama: Deprem için riskli bölgeleri tek tek saydı!
Kirayı asla elden vermeyin: Bir kiracının başı böyle yandı
Galatasaray Taraftarına Yönelik Saldırı: İddianamede 26 Yıla Kadar Hapis Talebi
Sinan Ateş cinayeti davasında ilk duruşma tarihi belli oldu