Özgür Özel ile ilişki iddialarına sert yanıt! Belediye Başkanı Gülşah Durbay sessizliğini bozdu!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile aşk dedikodularıyla gündeme gelen Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, sosyal medyada hızla yayılan bu iddialara sert bir açıklamayla yanıt verdi. Asılsız iddialara karşı hukuki süreci başlatacağını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Son günlerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay arasında bir ilişki olduğu iddiaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bu söylentiler üzerine Gülşah Durbay, X platformunda yayımladığı bir video ile iddialara yanıt verdi. Durbay, bu dedikoduların tamamen asılsız olduğunu belirterek, söz konusu iddiaları gündeme taşıyan herkesle yargı önünde hesaplaşacağını duyurdu.

İFTIRALARA SERT TEPKI

Durbay, açıklamasında, Ağustos ayında İzmir 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde geçirdiği bağırsak operasyonu sonrası görevine sağlıklı bir şekilde döndüğünü ve kısa bir süre sonra kolon kanseri teşhisi aldığını paylaştı. Sağlık durumu nedeniyle bir süre açıklama yapmayı ertelediğini belirten Durbay, riskli bir hamilelik geçiren kardeşine bu durumu anlatmanın zorluğunu yaşadığını vurguladı. İlk kemoterapi seansını alırken bu asılsız iddiaların dolaşıma girdiğini söyleyen Durbay, bu süreçte hem kendisinin hem de ailesinin büyük bir yıkım yaşadığını ifade etti.

"100'DEN FAZLA KIŞIYE DAVA AÇTIM"

Açıklamasının devamında Durbay, 100’den fazla kişi ve kuruma iftira davası açtığını, bazı kişilerin özür dilemek için kendisiyle iletişime geçtiğini ancak bu saatten sonra özürlerin bir anlamı kalmadığını belirtti. Durbay, kadınların sadece fiziksel şiddet ve tacizle değil, böylesi haksız ithamlarla da mücadele ettiğini vurgularken, toplumun erkek egemen yapısı içindeki siyasi hesaplaşmaların kadınları nasıl hedef aldığına dikkat çekti.

YARGI YOLUNA BAŞVURACAK

Durbay, son olarak tüm iftiraların hesabını yargı önünde soracağını ve adaletin yerini bulacağını kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.