Özgür Özel: "İmamoğlu ve Yavaş'tan biri günü gelince Cumhurbaşkanı adayı olacak"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda, 31 Mart Mahalli İdari Seçimlerinde elde ettikleri başarının ardından gelecekteki cumhurbaşkanı adaylarını açıkladı, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın isimlerini öne çıkardı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sabah Gazetesi'nin sorularını yanıtladı ve 31 Mart Mahalli İdari Seçimleri'nde CHP'nin birinci çıkarak 34 il kazandığını ve ülke genelinde %37.77 oy alarak birinci parti olduğunu belirtti. Seçim sonrası yaptığı açıklamada, gelecekteki cumhurbaşkanı adaylarını açıkladı. Özel, futbol üzerinden bir örnek vererek, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan birinin gelecekte cumhurbaşkanı olabileceğini ifade etti. "Şu anda takımda iki forvet var. Biri Mansur Yavaş, diğeri Ekrem İmamoğlu. Teknik direktör, ‘Penaltıyı ben atacağım’ demez. En formda oyuncusuna attırır. Günü geldiğinde arkadaşlarımızdan biri cumhurbaşkanı adayı olacak." şeklinde konuştu.

ÖZGÜR ÖZEL'İN AÇIKLAMASI

"Şu anda takımda iki forvet var. Biri Mansur Yavaş, diğeri Ekrem İmamoğlu. Teknik direktör, ‘Penaltıyı ben atacağım’ demez. En formda oyuncusuna attırır. Günü geldiğinde arkadaşlarımızdan biri cumhurbaşkanı adayı olacak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Çerkes Soykırımı mesajı
Aynı felaketin Türkiye'de de yaşanabileceğini düşünmek bir vehim değil
Parti kapatılmadı binayı taşıdık
Milli yas ilan edildi, bayraklar yarıya indi
Erdoğan seçimden ders almamış, yargıya müdahalede ısrarcı