Özgür Özel 'Mustafa Kemal’in askerleriyiz' sloganı atan vatandaşa çıkıştı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde "Mustafa Kemal’in askerleriyiz" sloganını atan bir vatandaşa sert bir yanıt verdi. Özel, "Ben bu sözü söyleyecek olan kişiyim. İşime karışma," diyerek vatandaşı alandan çekilmesini istedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaretinde, "Mustafa Kemal’in askerleriyiz" sloganını atan bir vatandaşa sert bir yanıt vererek dikkatleri üzerine çekti. Özel, "Ben bu sözü söyleyecek olan kişiyim. Senin işin burada olmak, benim işim burada konuşmak," diyerek alandan çekilmesini istedi ve bu durum sosyal medyada geniş yankı buldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediye önünde vatandaşlara hitap etti. Konuşması sırasında "Mustafa Kemal’in askerleriyiz" sloganını atan bir vatandaşa dikkat çekici bir yanıt verdi. Özel, vatandaşı alandan çekilmesini isteyerek şunları söyledi:

"Ben bu sözü söyleyecek olan kişiyim. Senin işin burada olmak, benim işim ise burada konuşmak. Benim işime karışma. Bunu böyle yaptığın için kimse sana ‘aferin’ demez. Ben ne zaman bu sözü söyleyeceğimi bilirim. Alın, bu arkadaşımızı biraz yan tarafa götürün. Aksini düşünen var mı? Yoksa, bırakın orada söylesin."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.