Özgür Özel, saldırıya uğrayan Aziz Yeniay'a geçmiş olsun telefonu açtı

İstanbul Küçükçekmece'de AK Parti Belediye Başkanı Aziz Yeniay'a yapılan silahlı saldırı sonrası CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den geçmiş olsun telefonu geldi. Detaylar haberimizde...

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde AKParti Belediye Başkanı Aziz Yeniay'ın bir derneği ziyaret ettiği sırada seçim çalışması sırasında silahlı saldırı gerçekleşti. Saldırı sonucunda bir kişi başından yaralandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, saldırının ardından AKParti Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

CHP'den yapılan açıklamada, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçim çalışması esnasında gerçekleşen silahlı saldırı sonrasında AK Parti'nin Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti" ifadelerine yer verildi.

NELER YAŞANMIŞTI?

AKParti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay, seçim çalışmaları kapsamında katıldığı bir toplantıda, uzun namlulu silahlar ile saldırı gerçekleşti. 16:30 saatlerinde gerçekleşen bu olayda toplantıya katılan bir vatandaş yaralanırken, büyük bir panik yaşanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özel: "Bu sefer bu işi yarım bırakmayacağız, Atatürk’ün vasiyeti yerine getirilecek"
Özel: "Buraya partimizi iktidar yapmış olarak geleceğiz"
Jake Sullivan: Suudi Arabistan ve İsrail Ziyaretleri
"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı