Özgür Özel, Selahattin Demirtaş'ı ziyaret edecek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 21 Ekim'de Edirne'de tutuklu HDP eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret edecek. Ziyaret, ‘çözüm süreci’ tartışmaları sürerken gerçekleşiyor. Özel, 22 Ekim’de Diyarbakır’a hareket edecek ve 23 Ekim’de Mardin’e geçecek.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 21 Ekim'de Edirne'de tutuklu HDP eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret edecek. Bu ziyaret, yeniden gündeme gelen ‘çözüm süreci’ tartışmaları ışığında önem kazanıyor. Özel, 22 Ekim’de Diyarbakır’a geçecek ve burada 23 Ekim'e kadar çeşitli programlar gerçekleştirecek.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Güneydoğu ve Doğu Anadolu gezisine hazırlık yaparken önemli bir ziyaret gerçekleştirecek. 21 Ekim Pazartesi günü Edirne'de tutuklu bulunan HDP’nin önceki eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ı ziyaret etmek üzere Adalet Bakanlığı’na başvuru yaptı. Bu ziyaret, yeniden gündeme gelen ‘çözüm süreci’ tartışmalarının ortasında gerçekleşiyor.

Özel, Demirtaş'ı ziyaret ettikten sonra, 22 Ekim Salı günü partisinin TBMM’deki grup toplantısının ardından havayolu ile Diyarbakır’a hareket edecek. Diyarbakır'da 23 Ekim’e kadar kalmayı planlayan Özel, daha sonra karayolu ile Mardin’e geçecek. Bu gezinin, CHP’nin bölgedeki siyasi atmosferi değerlendirme çabalarının bir parçası olduğu ifade ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.