Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu bir araya gelecek

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Nevşehir'deki Hacı Bektaş-ı Veli Anma Etkinlikleri'nde buluşarak uzun bir aradan sonra bir araya geldi. Görüşme, Türkiye gündeminde geniş yankı uyandırdı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, uzun bir aranın ardından geçtiğimiz cumartesi Nevşehir’deki Hacı Bektaş-ı Veli Anma Etkinlikleri'nde bir araya geldi. Etkinlik sonrasında, İmamoğlu’nun talebi üzerine Kılıçdaroğlu'nun evinde özel bir görüşme gerçekleştirdiler. Bu buluşma, Türkiye'de geniş yankı uyandırdı. Ayrıca, CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in de Kılıçdaroğlu ile bir görüşme yapacağı açıklandı. Görüşmelerin, partideki stratejik gelişmeler açısından önem taşıdığı ifade ediliyor.

GAZETECİ GÖKHAN ÖZBEK'İN PAYLAŞIMI

"CHP’nin tartışmasız en büyük potansiyel cumhurbaşkanı adayı sayın İmamoğlu’dur. Şartlar ve siyaset ne getirir bilemeyiz. Ama siyasi pozisyonlar ve hesaplar bu realite üzerine kurulmalıdır. Bugün itibariyle bizim bildiğimiz fakat dün itibariyle de her insanın kabul ettiği realite ise CHP’nin 3 saç ayağı olduğudur. İlki sayın İmamoğlu, İkincisi sayın Kılıçdaroğlu, Üçüncüsü ise Genel Merkez. Bunlardan birisi, birisi eksik manevra yapamaz, siyasi ikbal hesabı yapamaz! Gelecek hafta başı yapılacak olan Kılıçdaroğlu - Özel görüşmesi ile sular daha da berraklaşacaktır. CHP’nin iktidar yürüyüşü bu yıl bitmeden her şey netleşerek taçlanacaktır… Takipte kalın…"

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.