Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanıt: "Özgür Efendi demeyi uygun görmüş"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Çankaya Belediyesi tarafından hizmete alınan Abidin Paşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi'nin açılışına iştirak etti. Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine dair açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Çankaya Belediyesi tarafından hizmete alınan Abidin Paşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi'nin açılışına iştirak etti. Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine dair açıklamalarda bulundu. Eski CHP genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu ve Hikmet Çetin'in de katıldığı programda Özel ve Kılıçdaroğlu arasında uzun süren bir sohbet gerçekleşti.

31 MART YEREL SEÇİMLERİ VE CHP ADAYLARI

Özgür Özel, gündeminde 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere dair önemli açıklamalarda bulundu. Seçimle ilgili olarak CHP belediyelerine verilen destekle ilgili konuşan Özel, "31 Mart seçimlerinde eğer Cumhuriyet Halk Partisi belediyelerine oy verirseniz, halkçı belediye başkanları ve kaliteli hizmetler şehrinize, ilçenize gelebilir. Bütün adaylarımıza kefiliz." ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN "ÖZGÜR EFENDİ" HİTABINA YANIT

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisi için kullandığı "Özgür Efendi" hitabını değerlendiren Özgür Özel "Özgür Efendi demeyi uygun görmüş, vallahi efendi demek kötü bir şey değil. Aylarca düşünüp düşünüp söyleyebilecek söz olarak efendi lakabını bulduysa bu bizim efendiliğimizdendir. Onlardan emekliler bir müjde bekliyor. Bu kadar yoksullukla baş başayken o bana ne lakap takacağını düşünüyor. Onun seviyesine inmem. O bir şey söyleyecekse emeklilere bir şey söylesin. Önce 10.000 TL’yi asgari ücret seviyesine çıkarsın. O en düşük emekli maaşı olsun, ondan sonra kendisine cevap vereceğim." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı
Normalleşme umut verdi ama bir şey çıkmadı