Özgür Özel’den Erdoğan’a Özgür Efendi Yanıtı: Aylarca Düşünüp, ‘Efendi’ Lakabını Bulduysa

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisi için ‘Özgür efendi’ demesi ile ilgili soru üzerine; “Efendi demek kötü bir şey değil. Aylarca düşünüp düşünüp de bana, söyleyebilecek söz olarak ‘efendi’ lakabını bulduysa bu bizim efendiliğimizdendir. Onun seviyesine inmem" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Abidin Paşa Köşkü Millî Mücadele Müzesi'nin açılışına katıldı. Çankaya Belediyesi’nin ev sahipliğindeki açılış töreninin peşinden müzeyi inceleyen Özel, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

CHP Genel BaşkanıÖzgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisi için ‘Özgür efendi’ demesi ile ilgili soru üzerine; "Efendi demek kötü bir şey değil. Aylarca düşünüp düşünüp de bana, söyleyebilecek söz olarak ‘efendi’ lakabını bulduysa bu bizim efendiliğimizdendir.

Onun seviyesine inmem. Ama o bir şey söyleyecekse, emeklilere bir şey söylesin. Önce şu 10 bin lirayı, asgari ücret seviyesine çıkarsın; 17 bin 2 lira, asgari ücret seviyesi en düşük emekli maaşı olsun. Ondan sora kendisine yanıt vereceğim" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özel: "Bu sefer bu işi yarım bırakmayacağız, Atatürk’ün vasiyeti yerine getirilecek"
Özel: "Buraya partimizi iktidar yapmış olarak geleceğiz"
Jake Sullivan: Suudi Arabistan ve İsrail Ziyaretleri
"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı