Özgür Özel'den Erdoğan'a Tepki: "Siyasi şantaj yapıyor ve oy istiyor"

CHP Grup Başkanvekili Engin Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay'daki sözlerine sert tepki gösterdi. Siyasi şantajı eleştiren Özel, depremzedeye yapılan tehditleri kınadı. Erdoğan'ın sözleri, siyasi arenada gerginliği arttırırken, muhalefetin sert duruşunu yansıtıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay'daki sözlerine CHP Grup Başkanvekili Engin Özel'den sert tepki geldi. Özel, Erdoğan'ı siyasi şantaj yapmakla suçlayarak, bu sözleri AK Parti'ye oy veren vicdan sahibi insanlara şikayet etti. Ayrıca, depremzedeye yapılan bu tür tehditlerin vicdansızca olduğunu belirterek, Erdoğan'ın kalbinin yerinde taş olduğunu ifade etti.

Özel, "Siyasi şantaj yapıyor ve oy istiyor. Ben bunu tüm milletimize şikayet ediyorum. Bilhassa AK Parti'ye oy veren vicdan sahibi insanlara havale ediyorum. Depremzedeye tehdit olur mu, böyle vicdan olur mu!" şeklinde sert bir tepki gösterdi. Ayrıca, Erdoğan'ın sözlerine karşı duyduğu rahatsızlığı dile getirirken, bu tür siyasi manipülasyonların demokrasiye zarar verdiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay'a yönelik ifadeleri, siyasi arenada tartışma yaratmış ve muhalefet partilerinden gelen sert tepkilere neden olmuştu. Engin Özel'in açıklamaları, siyasi gerilimin yüksek olduğu bir dönemde, muhalefetin hükümete karşı sert bir duruş sergilediği bir örnek olarak öne çıkıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel: Soma'da Toplantı ve Eğitim Mitingleri Devam
Devlet, ticarethane değildir
Öğretmenlere yönelik fiillerde cezalar yarı oranında artırılacak
"Daha kaç kişiyi öldürmesi gerekiyor?"
Azerbaycan ve Ermenistan Dışişleri Bakanları, Kazakistan'da buluştu