Özgür Özel'den İzmir Faciasına: Sorumluluk Kimliğe, Kuruma veya Partiye Göre Değil!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de yaşanan ve iki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesine ilişkin yaptığı açıklamada, "Sorumluların kimliği, kurumu veya partisi ne olursa olsun, hiç kimse bu tür trajik olaylarda pozisyon almamalıdır" dedi.

CHP lideri Özgür Özel, İzmir'de meydana gelen ve iki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, sorumlulukların kimliğine, kurumuna veya partisine göre değil, objektif bir şekilde ele alınması gerektiğini vurguladı.

Özel, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İzmir’de dün yaşanan sağanak yağışta elektrik akımına kapılarak yaşamlarını yitiren Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay’a Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. 21. yüzyılda hiçbir vatandaşımız böylesi trajik bir şekilde hayatını kaybetmeyi hak etmiyor.

İçimizi parçalayan görüntüler, hepimize çok önemli bir sorumluluğu hatırlatıyor. Hiç kimse sorumluların kimliği, kurumu ya da partisine göre pozisyon almamalıdır. Yürüyen adli ve idari soruşturmaları yakından takip ediyoruz. Bir daha benzer acılar yaşanmaması için tüm soruşturmalar titizlikle yürütülmeli ve tüm sorumlular hesap vermelidir.

Sorumluların en ağır cezayı almalarının takipçisi olacağız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.