Özgür Özel'den "Kamer Genç'i anma" töreninde güçlü mesajlar

Türk siyasetinin önemli isimlerinden olan Kamer Genç'i anma töreninde konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, vefa ve birlik mesajları verdi. Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde düzenlenen törene katılan Özel, Kamer Genç'in ölüm yıl dönümünde mezarı başında bir araya gelmenin önemine vurgu yaptı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kamer Genç'i Anma Töreninde Konuştu: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 7 dönem Tunceli milletvekilliği yapan Kamer Genç'i anma töreninde konuştu. Özel, "Herkesin bizden bir beklentisi var, şunu söylüyorlar; aman Kemal Bey'e vefalı olun. Hep şunu söylüyorum; vefanın nasıl gösterileceğine ilişkin çok tarif var. Benim anladığım vefa şu, bir genel başkana, önceki genel başkana vefa, partisini iktidar yaparak olur. Partisini Nazımiye'de, Tunceli'de ve Türkiye'de iktidar yapacağız" dedi.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN VEFA VE BİRLİK MESAJI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde düzenlenen Kamer Genç'i anma töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Özel, Genç'in mezarı başında yaptığı konuşmada, her yıl düzenlenen anma törenine vurgu yaparak, partisinin genel başkanı olarak orada olmanın gururunu ifade etti. Türkiye genelinden gelen parti temsilcileri ve Kamer Genç'in yakınlarının katılımıyla gerçekleşen törende, Özgür Özel, Kamer Genç'in mezarına karanfiller bırakarak vefa ve birlik mesajları verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı affından yararlandı
Örtülü Faşizm Yasası geliyor
Erdoğan beni kandıramaz
İYİ Parti'den istifa eden Bilal Bilici'nin katılacağı parti belli oldu
Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı