Özgür Özel'den kurmaylarına Hatay talimatı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay’a yönelik çalışmaları hızlandırmak için gölge kabine üyelerinin her hafta bölgeye gitmelerini istedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Düzce merkez yönetim kurulu toplantısında, gölge kabine üyelerinin her hafta Hatay’da bulunmaları talimatını verdi. Toplantıda, "Seçimi kazanamasak da bir elimiz her zaman Hatay’da olacak" ifadesini kullanan Özel, Hatay’a yönelik bir çalışma grubu oluşturacaklarını duyurdu. Partililer, büyükşehir belediyelerinin deprem sonrası Hatay’da aktif olduğunu ve bu durumun daha da artırılmasının yanı sıra, diğer belediyelerin de sürece dahil olmasının istendiğini belirtti. Toplantıda, deprem hasarına ilişkin raporlar ele alındı ve bölgeye sık sık ziyaretler yapılacağı vurgulandı.

Hatay’a gidecek ilk isim olarak CHP Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, önemli açıklamalarda bulundu. Karasu, "Sivil toplum örgütleriyle toplantılar yaptık. Hatay’da ciddi bir altyapı ve ulaşım problemi var. Yeni tamamlanan konutların bile altyapı sorunları devam ediyor. Bu nedenle vatandaşlar taşınamıyor" dedi. Ayrıca, Hatay’daki toz bulutu problemi ve yıkım bekleyen binaların durumuna dikkat çeken Karasu, "Hafriyat çalışmaları ve ilgili taraflarla görüşeceğiz. Görüşmelerin ardından halkı bilgilendireceğiz. Amanos tünelleri ve havalimanı projelerine de bakacağız" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.