Özgür Özel'den Suavi'ye Destek Ziyareti: "Sanat ve Sanatçının Yanındayız"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ülkü Ocakları'nın itirazları sonrası Seydişehir'deki konseri iptal edilen Suavi'yi İstanbul'daki evinde ziyaret etti. Özel, "Suavi’nin konserlerine yönelik saldırıları kınıyor, iptal kararını doğru bulmuyorum. Sanat ve sanatçının yanındayız" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ülkü Ocakları'nın itirazları sonrası Seydişehir'de vereceği konser iptal edilen sanatçı Suavi'yi İstanbul'daki evinde ziyaret etti. CHP'li Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, CHP Genel Merkezi’nden tepki almadıklarını belirtse de, Özel yaptığı paylaşımda, "Suavi’nin konserlerine yönelik saldırıları kınıyor, sözde tepkiler sebebiyle daha önce planlanan konserlerinin iptal edilmesini asla doğru bulmuyorum" dedi ve "Sanat ve sanatçının yanındayız" mesajını vurguladı.

Suavi'nin konserini iptal eden CHP'li Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, bölgenin hassasiyet taşıdığını ve olay çıkabileceğini belirtti.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile birlikte Suavi'yi ziyaret eden Özel, ziyaretinden fotoğraflar paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Değerli sanatçımız Suavi’yi İstanbul’daki evinde ziyaret ettim.

Suavi’nin konserlerine yönelik saldırıları kınıyor, sözde tepkiler sebebiyle daha önce planlanan konserlerinin iptal edilmesini asla doğru bulmuyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak da, Cumhuriyet Halk Partili belediyeler olarak da sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduğumuzu tüm kamuoyuna bir kez daha duyuruyoruz.

Sanatçıların, siyasi görüşleriyle, etnik kimlikleriyle, mezhepleriyle değil, sanatlarıyla, performanslarıyla ve kabiliyetleriyle ilgileniyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.