Özgür Özel'e ve CHP'li belediye başkanlarına küfür ve tehditler savurdu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Vali Mahmut Demirtaş'a hakaretler eden Aslan Menderes Yaşar şimdi de Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Özgür Özel’i hedef

Koronavirüs sürecinde sağlık problemlerinden dolayı dışarı çıkamadığını, Adana Valiliği'nden talep ettiği yardımların karşılıksız kaldığını iddia ederek sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Vali Mahmut Demirtaş'a hakaretler eden Aslan Menderes Yaşar şimdi de Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Özgür Özel’i hedef aldı.

Katıldığı Esra Erol’un programındaki dengesiz davranışları ve söylemleriyle dikkat çeken Menderes, bir süre önce çektiği videoda Adana Valiliği'nin kendisiyle ilgilenmediğini öne sürerek hakaretler etmişti.

Menderes’in sosyal medyada yayınladığı çirkin görüntülerin ardından valilikten yapılan açıklamada, şahsın gece yarısı evine et ve meyve istemek dahil olmak üzere bir çok talepte bulunduğu ve bunların karşılandığı belirtilmişti.

Şovlarına devam eden Aslan Menderes Yaşar’ın son hedefi ise CHP’li Özgür Özel oldu. Yaşar, Özel'e ve CHP'li belediye başkanlarına küfür ve tehditler savurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
Sevgililerin tartışması kanlı bitti! Kadın, erkeği bıçaklayarak öldürdü
Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
Esra Erol'da çocuk gelin skandalı: 14 yaşındaki kız, başlık parasıyla satılmış
Japonya’da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi!