Özlem Çerçioğlu İmzalı Yardım: Nazilli'deki Üreticilere Destek

"Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli'de zor durumda olan hayvan üreticilerine yem ve yonca desteği sağlıyor. Başkan Çerçioğlu, üreticilere destek sözü vererek hayvancılığın sürdürülebilirliğine katkıda bulunuyor."

 

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli'de zor durumda kalan küçükbaş hayvan üreticilerine yönelik önemli bir destek programını hayata geçirdi. Belediye, uzun yıllardır hayvancılık yapan ve sıkıntılarla karşılaşan ailelere yem ve yonca desteği sağladı. Bu destek, bölgedeki hayvancılıkla uğraşan aileler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, zor durumda olan küçükbaş hayvan üreticilerine sağlanan destekle ilgili olarak, "Zor durumda kalan her üreticinin yanında olmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı. Başkan Çerçioğlu'nun bu destekleri, özellikle hayvancılıkla geçimini sağlayan aileler için büyük bir önem taşıyor.

Hayvancılığın aile geleneği olduğunu vurgulayan Cennet Özden, uzun yıllardır hayvancılıkla uğraştıklarını ancak destek bulamadıklarını ifade etti. Özden, "Sadece başkanımız Özlem Çerçioğlu destek oldu" şeklinde konuşarak teşekkürlerini iletti. Aynı şekilde, 30 yıldır hayvancılıkla uğraşan Mehmet Gezgin de Çerçioğlu'nun yardımlarıyla çıkmaza girdikleri durumdan kurtulduklarını belirtti.

Nazilli'de hayvancılık yapan Şinasi Yıldırım da, en büyük gider kalemlerinin yem olduğunu dile getirerek, "Üreticiye böyle destekler bize katkıda bulunur. Özlem Başkanımıza da çok teşekkür ederiz. Allah bir kere değil, bin kere razı olsun" dedi. Yıldırım, hayvancılığın bitmesi durumunda tarımın da tamamen bitmiş olacağına dikkat çekti. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin hayvancılıkla uğraşan ailelere sağladığı bu destek, bölgedeki üreticilere umut ve güç veriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Uzman İslam Memiş'ten Finans Piyasalarına Yönelik Çarpıcı Uyarılar
Uzmanlar, 2024 için gümüş, altın ve platin tahminlerini açıkladı
17 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları
17 Mayıs 2024 güncel döviz fiyatları
TÜİK yılın ilk çeyrek işsizlik rakamlarını açıkladı