Panathinaikos Koçu Ergin Ataman, Pankarta Tepki Gösterdi ve Oyundan Atılmayı Talep Etti

Panathinaikos'un hazırlık maçında Maccabi'ye 88-75 yenildiği karşılaşmada, Yunan taraftarların açtığı "50 yıllık hukuksuz işgali kimse unutmuyor" pankartı üzerine koç Ergin Ataman, hakemlerden kendisini oyundan atmalarını istedi. Ataman’ın öfkesi, pankarta gösterdiği tepkiyle ilgiliydi.

Panathinaikos, hazırlık maçında İsrail temsilcisi Maccabi ile karşı karşıya gelirken, Yunan taraftarların açtığı bir pankart, Panathinaikos koçu Ergin Ataman'ı öfkelendirdi. Ataman, bu duruma tepki göstererek hakemlerden kendisini oyundan atmalarını istedi.

Geçtiğimiz sezon EuroLeague'de şampiyon olan Panathinaikos, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Lefkoşa'da Maccabi ile bir hazırlık maçı oynadı. Maç 88-75 Maccabi'nin galibiyetiyle sonuçlanırken, mücadele sırasında yaşanan bir olay maça damgasını vurdu.

Karşılaşmanın son çeyreğinde Panathinaikos taraftarları, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılına gönderme yapan "50 yıllık hukuksuz işgali kimse unutmuyor" yazılı bir pankart açtı. Bu pankart üzerine sahaya giren Ergin Ataman, hakemlere sert tepki göstererek kendisinin oyundan atılmasını talep etti.

Yunan basını, Ataman'ın Cedi Osman'a yapılan bir faule sinirlenerek oyundan atılmak istediğini iddia etse de, aynı dakikalarda pankartın açılması ve Ataman'ın bu duruma tepki gösterdiği açıkça belirtildi. Görüntülerde, Ataman'ın hakemlere kendisini oyundan atmalarını istediği net bir şekilde görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.