Panathinaikos'a transfer olan Cedi Osman'dan ilk açıklama

Cedi Osman, kariyerine Avrupa'da devam etme kararı alarak Yunan ekibi Panathinaikos ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 29 yaşındaki basketbolcu, transfer sürecini değerlendirirken, Panathinaikos'un kendisi için kolay bir seçim olduğunu ve EuroLeague'deki rekabeti özlediğini belirtti.

Cedi Osman, kariyerine Avrupa'da devam etme kararı alarak Yunan ekibi Panathinaikos ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 29 yaşındaki basketbolcu, transfer sürecini değerlendirirken, Panathinaikos'un kendisi için kolay bir seçim olduğunu ve EuroLeague'deki rekabeti özlediğini belirtti. Şampiyonluk hedefiyle heyecanlı olduğunu ifade etti.

Cedi Osman, kariyerine Avrupa'da devam etme kararı alarak Yunan ekibi Panathinaikos ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 29 yaşındaki basketbolcu, transfer süreci hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

"Panathinaikos benim için kolay bir seçim oldu" diyen Cedi, "Bu kulübü ve çocukluğumdan beri antrenörüm olan Ergin Ataman'ı uzun zamandır tanıyorum. Panathinaikos'ta olmaktan mutluyum. Takımdaki rolüm hakkında henüz Ergin Hoca ile konuşmadık ama ilerleyen günlerde bu konuyu ele alacağız" ifadelerini kullandı.

Cedi Osman, sözlerine şöyle devam etti: "Panathinaikos ile arka arkaya şampiyonluk hedefliyorum. Harika bir takımımız var. EuroLeague zor bir lig ama biz en iyi takımlardan biriyiz ve şampiyonluk için mücadele edeceğiz. EuroLeague'i izlemekten keyif alıyordum ve onu özlemiştim. Yeniden sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.