Papa Twitter'da 2017'nin en çok takip edileni

Dünyadaki hükümet, dışişleri bakanlıkları ve uluslararası organizasyonlarla ilgili diplomasi trafiğini takip eden Twiplomacy internet sitesine göre 2017 yılında sosyal medya platformu Twitter üzerinden en çok takip edilen lider...

Dünyadaki hükümet, dışişleri bakanlıkları ve uluslararası organizasyonlarla ilgili diplomasi trafiğini takip eden Twiplomacy internet sitesine göre 2017 yılında sosyal medya platformu Twitter üzerinden en çok takip edilen lider 33.7 milyon takipçisiyle Papa Francis. Hesaplama dini lidere ait dokuz ayrı dilde yayın yapan hesapları baz alınarak yapıldı.

Papa Francis’in hemen ardından 30.1 milyon takipçisiyle ABD Başkanı Donald Trump geliyor. 2016 yılındaki seçim kampanyasında takipçi sayısını 3 kat artıran Donald Trump’ı her ay yüzde 5.7 oranında daha fazla kişi takip ediyor.

Listede üçüncü sırayı 30 milyon takipçiyle Hindistan Başbakanı Narendra Modi yer alırken, dördüncü beşinci ve altıncı sırada devletlere ait bazı resmi hesaplar yer alıyor.
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise listede yedinci sırada. Erdoğan 10 milyondan fazla Twitter takipçisine sahip.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

İçerik pazarlaması profesyonellerinin yeni odağı yapay zeka!
Ayrılık acısı da yapay zekayla silinecek
Yapay zeka tüm marifetlerini ortaya döktü: Kraliyet ailesi 30 yıl sonra böyle görünecek
İkinci el telefonda dünyadaki 1 trilyon dolarlık pazara açılacağız!
Altyapı bulut hizmetleri 300 milyar dolara koşuyor!