Parayı mıknatıs gibi çeken o taşlar!

Yatırım anlamında bakıldığında en değerli takı ham maddesi altın olarak görülüyor. Bu bilgi herkes tarafınca doğru kabul edilse de enerjiye inanan kişiler mistik özellikler taşıyan taşlara daha çok önem veriyor. Öyle ki mistik özellikleri olan bazı taşlar aşkı, parayı, zenginliği, refahı çekiyor.

Mistik taşlar, enerjilere inanan kişiler arasında popülerdir ve bazılarına göre çeşitli enerjileri çekebilirler. İşte para enerjisini çektiğine inanılan 5 mistik taş:

  1. Zümrüt: Yeşil tonlarıyla bilinen zümrüt, ferahlık ve refah hissi verdiği düşünülür. Finansal fırsatları açtığına ve mantıklı kararlar verme yeteneğini artırdığına inanılır.

  2. Sitrin: "Güneş ışığı taşı" olarak da bilinen sitrin, sıcaklık ve pozitif enerji yaydığı düşünülür. Zenginlik ve bolluk getirdiğine, itimadı, yaratıcılığı ve finansal şansı artırdığına inanılır.

  3. Yakut: Zenginliğin sembolü olarak kabul edilen yakut, asaletin ve liderlik becerisinin simgesidir. Finansal başarıyı çekerken liderlik yeteneklerini geliştirdiğine inanılır.

  4. Mavi Safir: Mavinin cazibesiyle bilinen mavi safir, bilgelik ve sadakatle ilişkilendirilir. Aynı zamanda finansal istikrar getirdiğine inanılır ve zenginliği çeker.

  5. Sarı Safir: İyi şansı temsil eden sarı safir, pozitif enerji yaydığı düşünülen güçlü bir taştır. Finansal refahı artırdığına ve kişiye bolluk ve barış getirdiğine inanılır.

Bu taşlar, kişilerin enerjiyi çekme ve pozitif etkiler sağlama inancına dayanır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.