Paris 2024'te Japonya, 3. günün sonunda madalya liderliğine devam etti

Japonya, 2024 Paris Olimpiyatları'nın üçüncü gününün sonunda altı altın, iki gümüş ve dört bronz madalya kazandı. Japonya, ulusal sıralamadaki liderliğini sürdürdü. Japonya günün sonunda, madalya liderliğini sürdürdü.

Japonya, 2024 Paris Olimpiyatları'nın üçüncü gününün sonunda altı altın, iki gümüş ve dört bronz madalya kazanarak ulusal sıralamadaki liderliğini sürdürdü.

Japonya, Paris Oyunları'nın üçüncü gününde artistik jimnastik ve kaykay dallarında altın madalya kazanarak toplam altı altın madalyaya ulaştı.

 Oyunların ikinci gününü dördüncü sırada tamamlayan Fransa'yı 5 altın, 8 gümüş ve 3 bronz madalyayla ikinci sırada tamamladı.

Üçüncü sırada Çin 5 altın, 5 gümüş ve 2 bronzla yer aldı.

Avustralya 5 altın ve 4 gümüşle ikinci sıradan dördüncü sıraya geriledi.
Toplam madalya kazanan Güney Kore, 5 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalyayla beşinci sırada yer alırken, grupta en fazla madalyaya sahip ülke olan ABD ise altıncı sırada yer aldı. Amerika Birleşik Devletleri 3'ü altın, 8'i gümüş ve 9'u bronz olmak üzere toplam 20 madalya kazanarak en az altın madalyaya sahip altıncı sırada yer aldı.

Olimpiyat Oyunlarının geçmişten günümüze tarihini Berna Abik'le anlatan '60 Saniyede Olimpiyatlar'ı izlemek için tıklayın.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.