Paris Hilton, Taylor Swift İçin VIP alandan çıkarıldı

Paris Hilton, 43 yaşında olmasına rağmen Coachella Müzik Festivali'ne katıldı. Eşi Carter Reum ve arkadaşlarıyla birlikte VIP salonunda eğlenirken, Taylor Swift'in geleceği nedeniyle beklenmedik bir durumla karşılaştı.

 

The Sun gazetesinde yer alan habere göre, otel varisi Paris Hilton, 43 yaşında olmasına rağmen Coachella Müzik Festivali'ne katıldı. Eşi Carter Reum ve arkadaş grubuyla birlikte, VIP alanında eğlenirken beklenmedik bir durumla karşılaştı. Habere göre, grup, Anderson Paak'ın performansı sırasında Real Housewives'dan Kyle Richards ve Jeff Bezos'un nişanlısı Lauren Sanchez gibi ünlülerle birlikte korkuluklarla çevrili bir balkonda dans ediyordu. Ancak, Taylor Swift'in ve erkek arkadaşı Travis Kelce'nin geleceği gerekçesiyle VIP alanından çıkarılmaları istendi.

UMURSAMADILAR

Bir görgü tanığı, bu durumu şu şekilde anlattı: "Aniden, yaklaşık 20 kişi platformun sonuna doğru yönlendirildi ve büyük bir geliş için yer açılmış gibi görünüyordu. Hepsi merdivenlerden inip karanlık bir VIP bar alanına girdiler ve beşten fazla güvenlik görevlisi masaları hazırlayıp pozisyonlarını aldı. Umursamadıkları görünüyordu ve bir başkasının geleceğini bildiklerinden, zamanlarının sınırlı olduğunun farkındaydılar."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Öldüğü düşünülmüştü: 27 yıl önce kaybolan adam, komşusunun bodrumunda bulundu
12 saniyede 25 milyon dolarlık kripto para çalmışlardı: Kardeşler tutuklandı
Biden ve Trump canlı yayında koz paylaşacak! Tarihi kapışma!
AB'den İsrail'e Refah'taki Askeri Operasyonu Durdurma Çağrısı
İsrail Saldırısında Hizbullah Komutanı Öldü, Çatışmalar Devam Ediyor