Paris Hilton'dan cinsel istismar itirafı: "Zorla ilaç verildi"

Paris Hilton, 16 yaşındayken kaldığı yatılı tedavi merkezinde cinsel istismara uğradığını söyledi. Kendi yaşadıklarını başkalarının yaşamaması için çocukları destekleyeceğini söyleyen Hilton, "Zorla ilaç verildi ve personel tarafınca cinsel istismara uğradım."

Hilton Otelleri'nin kurucusu Conrad Hilton'un torunu ve varisi Paris Hilton, "Çocuk Refahının Güçlendirilmesi ve Amerika'nın Çocuklarının Korunması" konulu bir Meclis duruşmasında konuştu.

The Hill dergisine göre Hilton, çocukları ve gençleri huzurevlerine yerleştirmenin zararlarını kişisel deneyimlerinden biliyor ve 16 yaşındayken evde yataktan nasıl sürüklendiğini anlatıyor. gece yarısı bu merkezlerden birine götürüldü.

Bu dönemle ilgili Hilton şunları söyledi: "Personel tarafından şiddetli bir şekilde uyuşturuldum ve cinsel tacize uğradım. Çok fazla baskı altına alındım, koridorlarda sürüklendim, soyuldum ve hücre hapsine atıldım." 

Hilton, ailesinin de bu süreçte manipüle edildiğini ve yanıltıldığını kaydederek, "Şu anda söz hakkı olmayan çocukların sesi olmak için buradayım, bu komitenin ileriye gitme sorumluluğu var" dedi. onları korumak için iki partili çözümlerle." dedi.

Koruyucu aileye yerleştirilen çocukların "çocuk hapishanesi" gibi soğuk ortamlarda büyümelerine izin verilmemesi gerektiğini vurgulayan Hilton, bu çocuklara yönelik muamelenin suç olduğunu vurguladı.

Çocukların güvenli aile merkezlerinde büyümeyi hak ettiğini söyleyen Hilton, şunları söyledi: "Sistemin çocuğuysanız beni dinleyin. Sizi görüyorum, anlıyorum." bakın, inanın size, neler yaşadığınızı biliyorum ve sizden vazgeçmiyorum. Önemlisiniz, geleceğiniz önemli, korunmak ve desteklenmek için her şansı hak ediyorsunuz.

Paris Hilton Dergisi'nden çarpıcı cinsel istismar itirafı geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.