Paris Olimpiyatları'nda bugün: Hangi sporcularımız yarışacak?

Paris 2024 Olimpiyatları'nın yedinci gününde Türkiye, 7 farklı spor dalında 15 sporcusuyla yarışarak büyük bir heyecanla takip ediliyor. Türk sporcular, atıcılık, judo, atletizm, kürek, okçuluk, yelken ve boksta madalya için mücadele edecek.

Paris 2024 Olimpiyatları'nın yedinci gününde Türkiye, 7 farklı spor dalında 15 sporcusuyla mücadele ediyor ve bu heyecan verici gün sporseverlerin ilgisini çekiyor.

2 AĞUSTOS 2024 TÜRKIYE OLIMPIYAT PROGRAMI:

Atıcılık: Şevval İlayda Tarhan ve Şimal Yılmaz, kadınlar 25m Ateşli Tabanca elemelerinde saat 10:00'da yavaş atış ve 13:00'da hızlı atış kategorilerinde yarışacak.

Judo: Kadınlar +78 kg kategorisinde Kayra Özdemir ve erkekler kategorisinde İbrahim Tataroğlu, saat 11:00'den itibaren tatamide yer alacak.

Atletizm: Buse Savaşkan, saat 11:15'te kadınlar yüksek atlama elemelerinde; Özkan Baltacı, saat 12:35'te erkekler çekiç atma elemelerinde; Tuğba Danışmaz ise saat 19:15'te kadınlar üç adım atlama elemelerinde yarışacak.

Kürek: Elis Özbay, saat 11:18'de kadınlar tek çifte D finalinde kürek çekecek.

Okçuluk: Karışık takım kategorisinde Türkiye'yi temsil eden Mete Gazoz ve Elif Berra Gökkır, saat 12:05'ten itibaren yarışacak.

Yelken: Deniz Çınar ve Lara Nalbatoğlu, 470 karışık takım kategorisinde 1. ve 2. yarışlarda; Ecem Güzel, Ilca6 sınıfında 2. ve 4. yarışlarda; Yiğit Yalçın Çıtak ise ILCA7 sınıfında 3. ve 4. yarışlarda mücadele edecek.

Boks: Esra Yıldız Harahan, saat 17:02'de kadınlar boks son 16 turunda Tunuslu rakibi Khouloud Hlımı ile ringe çıkacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.