Paris Olimpiyatları’nda gergin anlar! Maç önce durduruldu, saatler sonra yeniden başladı

Paris Olimpiyatları'ndaki Arjantin-Fas maçında, taraftarların sahaya girmesi ve patlayıcı maddeler atılması nedeniyle karşılaşma 2 saat durdu. Maç yeniden başladıktan sonra Arjantin’in attığı gol iptal edildi.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda futbol müsabakaları başladı. Resmi açılışı 26 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek olan oyunlarda, ilk maçlar oynandı. C Grubu'nda Özbekistan ile İspanya ve B Grubu'nda Arjantin ile Fas karşı karşıya geldi. Parc des Princes'de yapılan maçta İspanya, Özbekistan'ı 2-1 mağlup etti.

ARJANTİN-FAS MAÇINDA OLAYLAR

Saint-Etienne’deki Geoffroy Guichard Stadı’ndaki mücadelede ise Arjantin ve Fas, karşı karşıya geldi.

Maç 2-1 Fas'ın üstünlüğüyle devam ederken, Arjantin 90+16. dakikada gol atarak eşitliği sağladı. Arjantin’in golünden sonra birçok Faslı taraftar sahaya girdi ve tribünlerden patlayıcı maddeler, şişe gibi eşyalar atıldı. Bu durum üzerine hakem maçı durdurdu. Polisler, tribünleri boşalttıktan sonra maç yaklaşık 2 saat sonra yeniden başladı.

Arjantin’in eşitlik golü, video yardımcı hakem (VAR) incelemesi sonucunda ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı. Maçın geri kalanında başka gol olmayınca Fas, Arjantin’i 2-1 mağlup etti. Paris Olimpiyatları'ndaki Arjantin-Fas karşılaşması, taraftarların sahaya girmesi ve patlayıcı maddelerin atılması nedeniyle 2 saat durdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.