Paris'in lüks cafelerinin yeni müşterileri onlar

Cüneyt Ayral/ParisFransa'nın sahil kenti Nice'te burkini ile güneşlenen müslüman kadının giydiği kıyafetin polis zoruyla çıkartılması ülkede laiklik ve insan hakları sınırlarının yeniden tartışılmasına neden olmuştu....

Cüneyt Ayral/Paris

Fransa'nın sahil kenti Nice'te burkini ile güneşlenen müslüman kadının giydiği kıyafetin polis zoruyla çıkartılması ülkede laiklik ve insan hakları sınırlarının yeniden tartışılmasına neden olmuştu. IŞİD saldırıları ile sarsılan Fransa'da burkini yasağının askıya alınmasının ardından gelen bu uygulamaya bazı Fransızlar tepki gösterirken, bir kısım Fransız vatandaşı ise uygulamaya destek vermişti.

PARİS CAFELERİNDE ARTIK ONLAR VAR

Son yıllarda ekonomik sorunlarla da boğuşan Fransa'da, özellikle Paris'in turizm geliri vazgeçilmez durumda. Ancak Avrupa genelinde yaşanan ekonomik daralma nedeniyle, Paris'i artık batılı turistlerden çok Ortadoğulu Arap turistler tercih ediyor. Paralı Arap turistlerin gözde mekanları ise Paris'in lüks kafeleri.

Paris'in en lüks kafeleri arasında yer alan Cafe De Flore'de çekilen bu görüntü, Fransızların artık çarşaflı ve peçeli Arap turistlerle birlikte yaşamaya alışmak zorunda oldukları şeklinde yorumlanıyor. Zira, paralı Arap tursitlerin Paris aşkı kolay kolay bitecek gibi görünmüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Tamamen yapay zeka görüntüleriyle üretilmiş en uzun klip!
ABD'nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskele tamamlanmış durumda
İtalya'da Bomba Tehlikesi! 36 Bin Kişi Tahliye Edildi!
Stormy Daniels, Trump'ın "sus payı" davasında yaşamının kaosa dönüştüğünü ifade etti
Netanyahu müzakere heyetine talimat verdi: "Israrcı olmaya devam edin”