Paris'te Binler İslam Karşıtlığı ve Polis Şiddeti Karşı Çıktı

Paris'te toplanan binlerce gösterici, polis şiddeti, Gazze'deki kriz ve İslam karşıtlığını protesto etti. Sarı Yelekliler ve muhalif LFI partisi temsilcileri de katıldı.

Paris'in sembolik meydanlarında binlerce kişi, Fransa'da artan polis şiddetiyle, Gazze'de yaşanan insani krizle ve İslam karşıtlığıyla mücadele etmek için bir araya geldi. Sarı Yelekliler hareketi ve muhalif Boyun Eğmeyen Fransa partisi üyeleri, seslerini duyurmak için omuz omuza durdu.

Paris'te toplanan göstericiler, ülkedeki polis şiddetini, Gazze'de yaşanan insani krizi ve İslam karşıtlığını protesto etmek için yürüdü.

Eylemciler, "Irkçılığı durdurun, İslam karşıtlığını durdurun", "Çocuklarımız tehlikede", "Gazze'de soykırımı durdurun", "Sömürgecilik karşıtı antisiyonist direniş" yazılı pankartlar açtı.

Binlerce kişinin katıldığı gösteride, Fransa'da hükümet karşıtı Sarı Yelekliler hareketinin önde gelen isimleri, Filistin'e verdiği destekle bilinen muhalif Boyun Eğmeyen Fransa (LFI) partisi milletvekilleri ve siyahi göçmenler yer aldı.

Göstericiler, sadece Fransa'daki iç politikaları değil, aynı zamanda uluslararası meseleleri de ele alarak, Filistin'e verilen destek ve İslam karşıtlığı konularında da dayanışma mesajları verdi. Ayrıca, eylemciler, sömürgecilik karşıtı duruşlarını da vurgulayarak, antisiyonist bir tavır sergilediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Gazze'deki hükümetten uyarı geldi: Kıtlık kabusu geri döndü!
Putin: Çin Ziyaretinde Ukrayna Krizini Değerlendirdi
ABD'den açıklama: "İsrail savunmasız bırakılmıyor"
2050'ye Kadar Beklenen Yaşam Süresi 5 Yıl Artacak: Sağlıkta Değişimler Gözlemleniyor
Sheppey Adası Hapishanesinde Zehir Skandalı: Mahkumlar Gardiyanları Zehirledi